Вугільні грилі – це пристрої, які використовуються для готування на відкритому вогні м’яса, риби, овочів або інших продуктів. Саме цей пристрій додає їм неповторний смак та аромат, а також хрустку скоринку. На відміну від мангалу грилі мають сферичну форму та ще й закриваються кришкою. Завдяки цьому страви в них томляться, тому становляться особливо соковими.
На сайті за посиланням https://grillpoint.com.ua/grili/ugolnye-grili/ в асортименті магазину «Грілпоінт» представлені різноманітні вугільні грилі, за допомогою яких можна готувати на вулиці в будь-яку погоду, не побоюючись попадання на продукти вологи або пилу. Унікальні конструктивні особливості пристроїв забезпечують рівномірне обсмажування продуктів за мінімальний проміжок часу.
Вугільні грилі: чим вони приваблюють покупців
Зазначені прилади можуть працювати в автономному режимі, оскільки їм не потрібно підключення до електричної мережі. Крім того, закритий тип конструкцій дозволяє не тільки смажити на грилі, але й коптити різні продукти. До інших особливостей приладів відносять:
- Портативність – деякі моделі вугільних грилів оснащені колесами та ручками для зручного транспортування. Також для пікніків та відпочинку на природи виробники пропонують легкі грилі невеликого розміру, які можна перевозити в автомобілі.
- Зручність використання. Пристрої виготовляються з високоякісних матеріалів, які добре зберігають тепло, що дозволяє рівномірно готувати продукти, а також на протязі тривалого періоду часу утримувати температуру на необхідному рівні.
- Вбудовані системи вентиляції, за допомогою яких можна регулювати тепловий режим та відведення диму.
- Оснащеність спеціальними спеціальними системами чищення, що суттєво полегшує процес уходу за грилем.
- Автоматичні системи розпалювання вогню для швидкого початку процесу готування.
Є у вугільних грилів і додаткові опції, наприклад гачки для зберігання інструментів, бокові столики, тощо. Алгоритм користування грилем:
- Розпаліть вугілля. При цьому можна використовувати стартер Weber та кубики для розпалювання.
- Надягніть захисну рукавицю і розподіліть вугілля по решітці щипцями або кочергою.
- Встановіть решітку для грилінгу.
- Закрийте кришку та відкрийте заслінки.
- Прогрійте гриль 10-15 хвилин.
- Покладіть продукти на решітку і продовжуйте обсмажування відповідно до часу, вказаного в рецепті.
Підібрати та купити вугільні грилі можна на сайті компанії «Грілпоінт». Всі представлені в каталозі товари відповідають високим стандартам якості та безпеки. При необхідності менеджери компанії надають кваліфіковані консультації та допомагають з вибором моделі. Доставка товарів здійснюється в різні міста України.